After-Valentijnstaart
Snel gemaakt:
1 potje yoghurt (125 gram)
(dit potje is je maatbeker)
3 potjes meel
1 1/2 potje rietsuiker
1/2 potje olie
3 eieren
1 zakje vanillesuiker (10 gram)
1 zakje bakpoeder (10 gram)
Dit alles in een deegkom door elkaar mixen.
scheutje melk opwarmen
reep pure chocolade erin smelten
door het deeg mixen.
Ovenschaal invetten met olie en poederen met meel.
Deeg erin.
30 minuten in de oven op circa 180 graden.
Hartjes uit papier knippen.
Het negatief op de taart leggen.
Poedersuiker erover.
Klaar!
Warm het lekkerste.....
2 opmerkingen:
Mmmmmm, ik ben echt dol op chocoladetaart! Bedankt voor het recept, ik ga 'em absoluut eens proberen.
Ziet er lekker en mooi uit!
Een reactie posten